Webshop

Informatie

Wordt gezien in St.-Anna!

Aan de (vier) invalswegen staan de nieuwe LED-schermen van St.-Annaparochie (Kaartje waar ligt St. Anna?). De schermen zenden van 6 uur ’s morgens tot 23 uur ’s avonds(*) dezelfde boodschappen uit. De schermen staan strategisch opgesteld: (link naar pinpoints op kaart) al het verkeer naar St.-Anna wordt bereikt. Of je nu uit het noorden, het zuiden, het oosten of het westen komt, jouw boodschap wordt gezien in St.-Anna! De digitale schermen worden gebruikt voor reclame (promotie acties, werving medewerkers, aankondiging evenementen) en maatschappelijke mededelingen.

NEEM EEN KIJKJE
App
  • Hoe werkt het?

    Mededeling of commerciele boodschap:

    - Maak (eenmalig) jouw gegevens aan. - Voer jouw order in - Laad het ontwerp van de advertentie (een PNG-bestand 560 x 320 pixels) of zet jouw tekst van de mededeling in onze template - Na 1 werkdag ontvang je onze bevestiging - In de gewenste weken wordt de boodschap getoond

  • Voor € 35,- maken we jouw advertentie

    - Maak (eenmalig) jouw gegevens aan. - Voer jouw aanwijzingen en tekst om een advertentie te maken in - samen met het beeldmateriaal dat gebruikt moet worden - Wij sturen binnen 3 werkdagen het ontwerp - Na jouw akkoord wordt de advertentie upgeload - Op de gewenste dagen wordt de boodschap getoond (*) Hiermee wordt voldaan aan het lichthinderbeleid van de Gemeente Waadhoeke. De digitale LED-schermen zijn een duurzaam alternatief in de buitenreclame. De LED-schermen zijn zo veel mogelijk aangesloten op groene stroom en hebben een zeer lange levensduur. (**) Vermelde bedragen zijn exclusief BTW)

Wordt ook gezien in St.-Anna

Maak nu eenvoudig jouw eigen advertentie op, of laat het door ons doen! Tips nodig? TIPS VAN ONS